Julius Berger

Buxusschaar hartje lente

Julius Berger
Buxusschaar hartje lente
  € 57,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor elke vorm

  De zogenaamde gebogen bladen van deze snoeischaar, die in een bepaalde hoek ten opzichte van het hartvormige handvat zijn geplaatst, vergemakkelijken de hantering aanzienlijk. Het feit dat het schaarblad zich tijdens het gebruik in het verlengde van de onderarm bevindt, verhoogt over het algemeen het knipcomfort. Bovendien kan deze schaar bij het vormsnoeien dichter bij het groen worden geleid - het precies knippen van grote of kleine buxusbollen en andere planten is dus gemakkelijker dan met andere scharen. Dankzij de speciale zachte laklaag op het rode handvat ligt de buxusschaar ook zeer prettig in de hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16871

   Verenstaal. Gelakte handgrepen. Gemaakt in Wuppertal. Lengte 30 cm, breedte gesloten 7 cm. Gewicht 280 g. Geleverd in een geschenkdoos.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen