Menu

Bureau boekenkast, plaatstaal

Zwart
Bureau boekenkast, plaatstaal
Zwart
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Geplaatst binnen handbereik op de boekenplank van het bureau.

  Staande boeken hebben de neiging om te vallen, stapels boeken hebben de neiging om weg te glijden. De boeken niet vasthouden met zijsteunen, maar door ze op te slaan of te vervoeren op een naar achteren hellende plank, deze praktijk is al lang beproefd in bibliotheken hier, zoals ook onze boekenwagen aantoont. Daarentegen is het kleine meubelstuk dat in de VS alomtegenwoordig is als "desktop bookshelf", waarbij het ontwerpkenmerk van de schuine plank voor het handapparaat wordt gebruikt, nog steeds niet erg wijdverbreid. Vaak gebruikte boeken, naslagwerken, notitieboeken of adresboeken vinden er een plaats. Deze boekenkast komt de lezer goed van pas op zijn of haar favoriete leesplek - bijvoorbeeld op het bureau of nachtkastje - en kan op een nuttige breedte van 38 cm niet alleen het huidige leesmateriaal maar ook verder leesmateriaal kwijt. Toch is het ruimtebesparend genoeg om niet het hele bureau voor zich in te nemen, en dankzij het handige formaat kan het ook snel aan de kant worden gezet als het nodig is. De variant van gepoedercoat plaatstaal doet qua uiterlijk en kwaliteit niet onder voor de bureaukast van eikenhout, die wij al langer in ons assortiment hebben - ondanks de lagere prijs. Het kleine meubel van Schwerte, waarvan de metalen platen gevouwen en gepuntlast zijn - zonder onaangename scherpe randen - heeft helemaal geen poten nodig: Het relatief brede, gepoedercoate en dus enigszins ruwe onderstel biedt een goed houvast op de tafel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89900

   Plaatstaal, gepoedercoat. Plaatstaal gevouwen en gepuntlast. Hoogte 12,5 cm, breedte 38,5 cm, diepte 16,5 cm. Gewicht 1 kg. Zonder decoratie.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu