TFA Dostmann

Buitenthermometer Zink Spuitgieten

TFA Dostmann
Buitenthermometer Zink Spuitgieten
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Temperatuurmeting in klassiek formaat

  Eenvoudig en zonder overbodige versieringen, teruggebracht tot het essentiële, is deze thermometer geschikt voor binnen en buiten. Het is niet alleen gemakkelijk te lezen, maar ook een archetype in zijn soort. In onze versie is de behuizing gemaakt van gegoten ruw zink, wat niet vanzelfsprekend is, aangezien dit type thermometer in het recente verleden vrijwel uitsluitend van thermoplasten is gemaakt. In tegenstelling daarmee verbleekt of wordt het gegoten zink niet broos, maar krijgt het materiaal-transparante oppervlak na verloop van tijd een prachtig patina. De oorsprong van de thermometer is echt ongewoon: hij is gemaakt door een fabrikant uit Baden-Württemberg die dit type in een soortgelijke vorm al tientallen jaren produceert. Het lichaam is afkomstig van een metaalverwerkend bedrijf in Wuppertal, het glazen lichaam met het capillair is vervaardigd in Ilmenau in Thüringen, een stad waarvan de traditionele glasindustrie sinds het midden van de 19e eeuw gespecialiseerd is in meetapparatuur en glasinstrumenten. De thermometer wordt dus niet alleen in Duitsland geassembleerd, de afzonderlijke onderdelen worden ook allemaal in het land gemaakt - wat korte afstanden en het behoud van industriële technologieën op traditionele locaties bevordert.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20542

   Geschikt voor binnen en buiten. Gegoten zink, glas. Temperatuurbereik van -30 °C tot +50 °C. Hoogte 42,5 cm, breedte 10 cm, diepte 1,5 cm. Gewicht 260 g. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen