Menu
Breka

Brooddoos Walnoot

Breka
Brooddoos Walnoot
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor brood en broodjes.

  Een eenvoudig geconstrueerde broodtrommel van donker, geolied walnotenhout die weinig ruimte inneemt en toch zijn plaats kan vinden in elke kleine keuken. Het scharnierende deksel verbergt een snijplank met diepe groeven die dienen om kruimels op te vangen. Het deksel, dat los in de voorlijst is gehaakt, kan volledig worden verwijderd en worden gebruikt voor het serveren van gesneden brood of broodjes - deze constructie maakt het ook gemakkelijker om het deksel en de doos schoon te maken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70426

   De voorklep fungeert ook als snijplank en kan volledig worden verwijderd. Walnotenhout, geolied aan de buitenkant, natuurlijke afwerking aan de binnenkant. Rug van beuken multiplex, gefineerd met notenhout. Lengte 44 cm, breedte 30 cm, hoogte 16,5 cm. Gewicht 3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen