Menu
Bronnley

Bronnley Citroen Zeep

Bronnley
Bronnley Citroen Zeep
  € 5,90Basisprijs: € 59,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  "De beste zeep ter wereld."

  De Engelse zeepfabriek Bronnley werd eind 19e eeuw al beroemd met dit product: "Bronnley's Lemon Soap". Hij werd voor het eerst geproduceerd in 1892 en is sindsdien een klassieker geworden, zowel qua vorm als qua grip bij het wassen. Vandaag de dag bevat de zeep nog steeds een deel echte Siciliaanse citroenolie en ademt een sterke, schone citrusgeur uit.

  Bronnley. Zepen en parfums uit Engeland.

  De Engelsman James Bronnley leerde de kunst van het zeepmaken in Parijs voordat hij in 1884, toen hij amper 20 jaar oud was, zijn eigen zeepziederij oprichtte in Londen. Slechts enkele jaren later verwierf hij bekendheid met Bronnley's Citroenzeep, die onder meer te danken was aan de buitengewone kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Ook nu nog gebruikt Bronnley in zijn zepen en parfums uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen zoals amandel- of citroenolie, kruiden- en bloemen- of boomextracten.

  Lichaamsverzorging.

  Voor puristen zijn "water, zeep en lucht" de middelen bij uitstek voor lichaamsverzorging. Zoals bekend biedt de markt tegenwoordig veel meer, en het feit dat het grootste deel daarvan nu wordt gebruikt voor de speciale verzorging van "gestreste huid en haar" zou het vermoeden kunnen wekken dat de hele "markt voor lichaamsverzorging" categorisch moet worden toegeschreven aan de oorzaken van de problemen in plaats van de oplossing ervan. We handelen niet in water en lucht. Maar met zeep, bijvoorbeeld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79485

   100 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA, GLYCERIN, PARFUM, AMYL CINNAMAL, SODIUM CITRATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ISOPROPYL MYRISTATE, LINALOOL, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, BHT, CITRAL, CI 15985, CI 19140, CI 77288, CI 77891

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen