Menu
Troxler-Haus Sozialtherapeutische Werkstätten

Brillenkoker zadelleer

Troxler-Haus Sozialtherapeutische Werkstätten
Brillenkoker zadelleer
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Groot, stevig en gemaakt van leer. En een neus vooruit

  Het is een kleine prestatie om kwetsbare inhoud goed beschermd te houden tegen stoten en sterkere druk in een leren etui, zelfs voor zo'n stevige brillenkoker, die gemaakt is van ca. 2,5 mm dik, robuust rundleer. Voor één keer ligt de oplossing voor deze uitdaging niet op de hand, maar op de neus - eenvoudig maar effectief: aan de binnenkant van de etui is een "neus" in de bodem geklonken. Deze stevige leren staaf, gebogen als de brug van een neus, geeft niet alleen steun aan de bril, maar fungeert vooral als afstandhouder en stabiliseert de etui wanneer deze wordt gesloten met de knop van de patroonhouder. Het is stevig gestikt en behoudt zijn vorm en inhoud zelfs bij intensief gebruik. En tegelijkertijd is hij ruim genoeg om ook grotere modellen (zonnebrillen) in op te bergen. Het stalen oogje op de overgang van de body van de etui naar het sluitlipje maakt het mogelijk om een (draag)band te bevestigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68797

   Gemaakt van koeienhuid (dikte ca. 2,5 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Zichtbare lederen randen gladgestreken. Messing patroonzakknop. Koperen klinknagel. Koordlus van messing. Kleur zwart. Gemaakt in Duitsland. Lengte 17 cm, breedte 7 cm, hoogte 4,5 cm. Binnenmaat 14,5 × 5,5 × 3 cm. Gewicht 80 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen