Menu

Brillenkoker koeienhuid

Breed
Brillenkoker koeienhuid
Breed
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Lederen brillenkokers

  Lederen brillenkokers danken hun stabiliteit, die de bril beschermt, enerzijds aan de sterkte van het geselecteerde leer en anderzijds aan het feit dat een nat stuk leer, dat op een hete metalen doorn is gevormd, hard wordt en vervolgens de vorm behoudt wanneer het eenmaal is aangenomen. Ze zijn vaak zelfs superieur aan koffers van hardere materialen, omdat het leer daarbij zijn buigzaamheid niet in zekere mate verliest en niet kan breken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 54913

   Tweedelig, gemaakt van plantaardig gelooid rundleer (dikte 2,5 mm). Het versterkende middenstuk is gevoerd met zacht geitenleer om de lenzen te beschermen. Gemaakt in Hongarije. 14,5 cm binnenlengte per stuk. Gewicht ca. 110 g.
   Breed. Binnenmaat breedte 5,5 cm, hoogte 2,5 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu