Menu

In de bossen Eau de Parfum

In de bossen Eau de Parfum
129,00 €Basisprijs: 1.290,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het bos in de fles. De geur van coniferen.

In de naam van het Hamburgse parfumatelier Esensielle vloeien geur (l'essence), zintuigen (les sens) en het essentiële (l'essentiel) samen. Met kostbare en zeldzame natuurlijke essences brengen zij de geur van de natuur in de flacon en wekken zij geuren op die diep in ons geheugen verankerd zijn. In the Woods", een eerder wrang parfum voor mannen en vrouwen, is ook geïnspireerd door de natuur. De drie verschillende bosnoten geven het frisheid en aardende warmte. Jeannette Hegmann creëerde het Eau de Parfum in samenwerking met de Franse parfumeur Clément Salva. De fles is afkomstig van de Parijse glasfabrikant Pochet du Courval.

De hoofdzaken. Esensielle .

"In the Woods" is een karaktervolle geur voor hem en haar, waarin gespeeld wordt met verschillende houtachtige noten in de hele geurpiramide, in de kop, het hart en de basis: Met Canadese scheerling in de topnoot, Siberische den in de hartnoot en Noord-Amerikaanse balsemspar in de basis, is een aarde-houtachtige, warme, maar lichte geurcompositie gecreëerd. Het parfum bevat een hoog gehalte aan natuurlijke essences die afkomstig zijn uit Frankrijk en Canada, Siberië of Noord-Amerika. De olie van de scheerling, bijvoorbeeld, wordt gewonnen uit de naalden. De bomen, waarvan de takken reeds door de inheemse bewoners van Canada werden gerookt om hun humeur op te vrolijken, kunnen 20 tot 30 meter hoog worden en tot 500 jaar oud worden. Dennenolie is afkomstig van de naalden van de Siberische den, die groeit in de ongerepte gebieden van de taiga. Het absolue van de Amerikaanse balsemspar, die vooral in New England voorkomt, wordt verkregen uit het balsem van de dennenappels en door het krabben van de schors.
Lichte, frisse noten van roze peper, jeneverbes en cistus in de topnoot en munt, elemihars, zwarte peper en geranium in de hartnoot begeleiden de bosakkoorden. Labdanum, cederhout en kasjmierhout en amber in de basis geven de geur zijn warme, sensuele noot.

Productinformatie

Artikel nummer 22041

100 ml glazen fles met verstuiver
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu