PLASTIA

Bokashi keuken composteerbak

Nieuw
PLASTIA
Bokashi keuken composteerbak
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Bokashi. Composteren met effectieve micro-organismen

  De term "bokashi" komt uit het Japans en beschrijft een ontbindingsproces waarbij vooral keukenafval wordt gefermenteerd door toevoeging van Effectieve Micro-organismen (EM). Om je eigen gefermenteerde compost te maken, heb je twee dingen nodig: een bokashi-emmer zoals deze, die gemaakt is van gerecycled plastic, en een ferment, dat je toevoegt aan de container samen met aardappel- en wortelschillen, koffiedik, eierschalen, enz. De melkzuurbacteriën in het ferment zorgen voor de geurarme omzetting van je organisch afval in hoogwaardige meststof, bodemverbeteraar en compostversneller. Zodra de container vol is, hoef je alleen nog maar de tijd in de gaten te houden: Eén fermentatiecyclus duurt ongeveer twee weken. Alle vloeistof die tijdens het afbraakproces wordt geproduceerd, wordt opgevangen in een lade die in de emmer is geïntegreerd: Toegevoegd aan het irrigatiewater is het een uitstekende vloeibare meststof voor al je kamer-, balkon- en tuinplanten. We leveren onze keukencomposteerbak inclusief grit, filterpapier en gedetailleerde gebruiksaanwijzing, zodat je meteen aan de slag kunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209961

   Polypropyleen container. Inhoud 10,6 liter, vloeistofvolume 0,25 liter. Hoogte 35 cm, breedte 24 cm, diepte 25,5 cm. Gewicht 3 kg. Een zak ferment van 600 g en drie filterpapiertjes zijn inbegrepen.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen