Menu

Bloemenpers beukenhout

Bloemenpers beukenhout
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Planten verzamelen en drogen

  Met deze prachtige bloemenpers, gemaakt van beuken multiplex; robuust, vormvast en gemakkelijk te hanteren. De procedure: Lijn de planten op het natronpapier zodanig uit dat een zo getrouw mogelijke afbeelding van de natuurlijke groeivorm ontstaat, de karakteristieke kenmerken herkenbaar zijn en er geen delen van de plant op elkaar staan. Bedek vervolgens de voorbereide planten met papier en plaats ze tussen twee kartonnen dozen in de pers. Het geheel wordt vastgezet met een jute band die eromheen loopt; de noodzakelijke persdruk wordt opgewekt door aan de hendel van het handvat te draaien. Let op: Bij delen van vetplanten moet het papier tijdens het droogproces vaker worden vervangen om schimmelvorming te voorkomen. Nog een tip: raadpleeg een oude Brockhaus over botaniseren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63629

   Een eerste set van 12 DIN A4 doosjes en standaard soda kraftpapier is inbegrepen. Gemaakt van beuken multiplex. Hoogte 11 cm, lengte 30 cm, breedte 21 cm. Gewicht 3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu