Menu

Bloembol Planter Roestvrij Staal

Bloembol Planter Roestvrij Staal
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Werk in een rechtopstaande positie.

Deze lange bollenplanter is geschikt voor het rugvriendelijk en moeiteloos planten van bloembollen. Hij maakt ook het planten in grotere hoeveelheden mogelijk en vergemakkelijkt dit in zware grond, aangezien hij zeer krachtig kan worden bewerkt. Met behulp van de aan de onderzijde geslepen kegel en de aan de zijkant gelaste trede wordt letterlijk een gat van redelijke diepte in de grond geslagen. Bij het ponsen van het volgende gat wordt de grond naar boven geduwd en kan deze weer met de voet worden opgevuld om de bol af te dekken.

West-Fries vakmanschap. Van Sneeboer

Al meer dan 100 jaar voorziet de familie van de Westfriese smid Jaap Sneeboer haar Nederlandse medeburgers, die bekend staan als onophoudelijk bezig met landbouw, dijkenbouw en tuinbouw, van het gereedschap dat zij daarvoor nodig hebben. Voor de roestvrijstalen versie van het traditionele Friese tuinbouwgereedschap gebruikt Sneeboer twee verschillende roestvrije staalsoorten: een hogere, taaiere legering voor de veren en de tules van de steelhouder en een lagere, beter smeedbare legering voor de eigenlijke functionele onderdelen. De afzonderlijke constructie-elementen worden aan elkaar gelast en vervolgens geslepen en gepolijst. Alle bewerkingen worden met de hand gedaan.

Gesmeed tuingereedschap

Het is al lang gebruikelijk dat tuingereedschap wordt gestempeld en gerold. Het is nauwelijks nodig het verschil met gesmeed tuingereedschap te beschrijven. Want alleen bij het smeden kan het gereedschap tot in de kleinste details worden behandeld en kan het materiaal worden verdicht en verstevigd op die plaatsen waar dit om functionele redenen noodzakelijk is.

Productinformatie

Artikel nummer 82963

Met de hand gesmeed roestvrij staal, geolied essenhouten handvat. Kegel Ø 6 cm, lengte (= maximale plantdiepte) 12,5 cm. Gemaakt in Nederland.
Totale lengte 89 cm, breedte 24 cm. Gewicht 1,1 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu