Menu
Manufactum

Bloembak van wijnvaten

Manufactum
Bloembak van wijnvaten
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een speciaal soort afvalrecycling. Onze plantenbak bewijst dat het mogelijk is om van resthout iets heerlijk praktisch en tegelijkertijd decoratiefs te maken. Het bestaat uit eiken duigen, die in grote hoeveelheden overblijven van de productie van wijnvaten. Het idee kwam van ons, de plantenbak is geleverd door de fabrikant van onze houten regentonnen.

  Opnieuw ingewijd. Vat duigen, in een doos geslagen.

  Eikenhout is een van de duurzaamste houtsoorten. Hier vindt u het in de vorm van een stevige, kleine plantenbak voor balkon en terras. De Paltser leverancier van de houten regentonnen in ons assortiment maakt ze van duigen van wijnvaten. Zo zijn ook de tekens en letters van verschillende wijnhuizen in het hout gebrand als teken van het gebruikelijke gebruik, en geen twee plantenbakken zien er hetzelfde uit.

  Productinformatie

  Artikel nummer 90640

   Gemaakt van eikenhout, met twee draaggrepen aan de zijkanten. Bij elke doos is een voldoende groot stuk jute gevoegd, dat moet worden ingevoegd voordat de doos met aarde wordt gevuld en geplant. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 30 cm, breedte 50 cm, diepte 40 cm. Gewicht 7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten