Blendtec

Blendtec Twister-pot voor hoogwaardige blenders

Blendtec
Blendtec Twister-pot voor hoogwaardige blenders
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Laten we de twist doen.

  De Twister Jar past als accessoire op het motorblok van onze Blendtec high-performance blender. Het sterke lemmet van koudgesmeed roestvrij staal doet wat andere apparaten van dit type soms niet kunnen: Het verandert notenpitten en amandelen (naturel of geroosterd) in een handomdraai en zonder enige toevoeging in heerlijk romige "boter". Evenzo plet het mes oud brood en broodjes of koekjes en crackers tot kruimels, kikkererwten tot hummus en bevroren bananen tot veganistische nicecream. En ga zo maar door: je kunt gedroogd fruit snijden als ingrediënten voor mueslirepen en energieballetjes in de Twister Jar, vers deeg maken voor pasta en pizza, kruiden en zaden mengen voor pesto, mayonaise mengen ... Een receptenboekje wordt meegeleverd, evenals een spatel die is aangepast aan de vorm van de plastic pot, waarmee de pot volledig kan worden uitgeschraapt (en schoongemaakt). Bij de verwerking van meer compacte, romige producten - zoals amandelboter - biedt het Twister-deksel met zijn twee lepels ondersteuning. Wanneer ze tegen de draairichting van het mes in worden bewogen, verplaatsen ze de inhoud van de kan gestaag van de rand terug naar het midden. Het tweede, eenvoudige zuigdeksel wordt gebruikt wanneer meer vloeibare ingrediënten gehakt of gemengd moeten worden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 88979

   Roestvrij stalen mes. Karaf van Tritan kunststof (BPA-vrij), inhoud 0,9 liter, hoogte 22 cm, Ø 10,5 cm, breedte 18 cm, gewicht 540 g. Zuigdeksel hoogte 6 cm, Ø 10,5 cm, gewicht 135 g. Levering inclusief spatel (lengte 32 cm, breedte 6 cm, hoogte 2,5 cm, gewicht 95 g).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen