Menu

Blendtec Twister-pot voor hoogwaardige blenders

Nieuw
Blendtec Twister-pot voor hoogwaardige blenders
€ 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Laten we de twist doen.

De Twister Jar past als accessoire op het motorblok van onze Blendtec krachtige blender. Zijn sterke lemmet van koudgesmeed roestvrij staal slaagt in wat andere toestellen van dit type soms niet voor elkaar krijgen: Het verandert noten en amandelen (natuurlijk of geroosterd) in een handomdraai en zonder enige toevoeging in heerlijk romige "boter". Zo plet het mes oud brood en broodjes of koekjes en crackers tot kruimels, kikkererwten tot hummus en bevroren bananen tot veganistische room. En ga zo maar door: u kunt gedroogd fruit snijden als ingrediënten voor mueslirepen en energieballetjes in de Twister Jar, vers deeg maken voor pasta en pizza, kruiden en zaden mengen voor pesto, mayonaise mixen ... Een receptenboekje is bijgevoegd, evenals een spatel die aan de vorm van de plastic pot is aangepast, met behulp waarvan de pot volledig kan worden uitgeschraapt (en schoongemaakt). Bij het verwerken van compactere, romigere producten - zoals amandelboter - biedt het Twister-deksel met zijn twee lepels steun. Wanneer ze tegen de draairichting van het mes in worden bewogen, verplaatsen ze de inhoud van de kan gestaag van de rand terug naar het midden. Het tweede, eenvoudige zuigdeksel wordt gebruikt wanneer meer vloeibare ingrediënten moeten worden gehakt of gemengd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 88979

Roestvrij stalen mes. Karaf van Tritan-kunststof (BPA-vrij), inhoud 0,9 liter, hoogte 22 cm, Ø 10,5 cm, breedte 18 cm, gewicht 540 g. Zuigdeksel hoogte 6 cm, Ø 10,5 cm, gewicht 135 g. Levering inclusief spatel (lengte 32 cm, breedte 6 cm, hoogte 2,5 cm, gewicht 95 g).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu