Menu
Blendtec

Blendtec hoogwaardige blender

Blendtec
Blendtec hoogwaardige blender
  € 849,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Eén voor allen. De Blendtec

  De Blendtec heeft kracht. Een robuust mes uit één stuk met botte veiligheidsmessen werkt in de krachtige blender uit de VS. Deze messen verpulveren de ingrediënten meer dan dat ze ze snijden. Dit klinkt bruut - maar bij het bereiden van bijvoorbeeld groene smoothies biedt het het voordeel dat sla, spinazie of collardgreens niet gewoon worden fijngehakt, maar dat alle waardevolle ingrediënten door de werking van de messen worden geëxtraheerd en zo toegankelijk worden gemaakt voor de spijsvertering. In combinatie met de hoge snelheden (max. 32.000 omwentelingen per minuut) kan het zware mes zelfs de hardste soorten groenten en fruit aan en zelfs bevroren voedsel: ijsblokjes of bevroren bessen bijvoorbeeld. De wrijving genereert warmte, zodat ook (rauwe) roomsoepen binnen zeer korte tijd kunnen worden bereid wanneer het juiste programma wordt gekozen. Een digitaal aanraakscherm met schuif- en pulsfunctie vergemakkelijkt de bediening. Er zijn 100 snelheidsniveaus mogelijk. De grote karaf met een volume van 2,7 liter is gemaakt van dezelfde kunststof als de ramen in vliegtuigen en is uiterst duurzaam. Met volle bedoeling: want een container van glas zou bij gebruik niet lang standhouden en onder de hoge druk die wordt uitgeoefend in duizend stukken barsten.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 39549

   Er zijn zes sequenties voorgeprogrammeerd: voor het bereiden van smoothies, dressings en dips, ijs, groentesappen en soepen van rauwe groenten en voor het reinigen van de container. Met aanraakscherm. Roestvrijstalen behuizing, karaf van Tritan® kunststof (BPA-vrij) met zuigdeksel. Lemmet van koud gesmeed roestvrij staal. Opgenomen vermogen 1.800 W, toerental (stationair) max. 32.000 rpm. Volume 2.7 l. Hoogte 40 cm, breedte 18 cm, diepte 22 cm. Gewicht 4,7 kg. Kabellengte 120 cm, veiligheidsstekker (type F). Gemaakt in de VS. De fabrikant geeft 8 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen