Menu

Black Sheep Vest

Natuurlijk donker gemêleerd
Black Sheep Vest
Natuurlijk donker gemêleerd
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Octrooi. Verwarmend en ademend

  Een comfortabel, warm vest met sjaalkraag en raglanmouwen, vrij traditioneel van vorm, gebreid op een historische handwerkmachine. Het is de eerste keuze in het overgangsseizoen, omdat het speciale kenmerk van het patentbreisel, de luchtdoorlatendheid, voorkomt dat men gaat zweten als het nog niet echt koud is. Bij koudere temperaturen en winderig weer is het daarom raadzaam om het vest te bedekken met een dichter gebreide trui.

  Wol. Van het zwarte schaap

  Dit verwarmende kledingstuk is gebreid van de sterke en slijtvaste wol van het zwarte Welshe bergschaap (in het Welsh: Defaid Mynydd Duon), een klein, robuust en sober schapenras dat zijn thuis heeft in de dorre Welshe heuvels. De wol is in zijn natuurlijke staat verwerkt en ongeverfd, en de manier waarop het gebreid wordt brengt de natuurlijke veelkleurigheid bijzonder goed tot zijn recht. Het volumineuze breiwerk biedt veel draad op een kleine ruimte: dit bevordert het goede warmtebehoud van de wolvezel zonder afbreuk te doen aan zijn luchtdoorlatendheid. De wol bevat nog veel lanoline, zodat de natuurlijke eigenschappen voelbaar intact blijven in het elastische breisel - maar de wol voelt nog steeds licht vettig aan en ruikt een beetje naar schaap.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 86068

   100% scheerwol. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornen knopen. 2 opgestikte zakken. Gemaakt in Groot-Brittannië. Ruglengte in maat M = 68 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu