Franza Jean-Marc

Bittere sinaasappelmarmelade

Franza Jean-Marc
Bittere sinaasappelmarmelade
  € 8,90Basisprijs: € 35,60/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Het stokje doorgeven

  Omdat boomkweker Ange Pucci met pensioen is gegaan, zijn we op zoek gegaan naar een waardige opvolger. Die hebben we gevonden in Jean-Marc Franza. De sinaasappels komen nog steeds uit Pucci's boomgaarden, maar zijn citroenbomen zijn in de winter beschadigd geraakt en hebben geen vruchten gezet. Daarom ontbreken ze deze keer in de jam, die verder is bereid volgens Pucci's originele recept. De rijpe sinaasappels werden direct na de oogst ingekookt en de pectine komt uitsluitend uit de schillen en pitten.

  Zon in een glas

  "Ken je het land waar de citroenen bloeien, waar de gouden sinaasappels gloeien in het donkere gebladerte?" Zo vroeg Goethe's Mignon, gekoppeld aan een verlangend verlangen om er zelf naartoe te verhuizen. Zo'n verlangen lijkt vooral begrijpelijk in de winter, wanneer de dagen in onze streken niet alleen kort maar ook onaangenaam (nat) koud zijn. Maar ook al is het geen vervanging voor een reis naar mediterrane klimaten, er is een beproefde manier om de zon op tafel te krijgen - in de vorm van sinaasappels, citroenen, grapefruits, mandarijnen of clementines of bereidingen daarvan. We hebben rondgekeken in de traditionele teeltregio's van het Middellandse Zeegebied en een aantal citrusbereidingen verzameld die in elk opzicht authentiek zijn, zowel afzonderlijk als in combinaties. Ze worden in hoge mate met de hand bereid, volgens traditionele recepten die de tradities van het respectieve land van herkomst overbrengen en bieden dus naast de variëteiten ook een verbazingwekkende verscheidenheid aan smaken - biodiversiteit in de allerbeste zin van het woord.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbenaming:

  Bittere sinaasappelmarmelade

  Ingrediënten:

  Bittere sinaasappels, rietsuiker, kaneel, vanille. Bevat 50 g fruit per 100 g.

  Herkomst / herkomst:

  Frankrijk

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Franza Jean-Marc 3 Rue de Haut Four 6570 Saint Paul Frankrijk

  Voedingswaarde-etikettering

  Voedingswaarde informatie per100 g
  Energie933 kJ / 220 kcal
  Fat1,3 g
  daarvan verzadigde vetzuren0,4 g
  Koolhydraten50,3 g
  daarvan suiker48,6 g
  Voedingsvezels3,6 g
  Eiwit< 0,5 g
  Zout< 0,01 g

  Productinformatie

  Artikel nummer 40023

   Fruitgehalte 50 g per 100 g. Pot van 250 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen