Menu

Bindster

Bindster
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Op vriendschap

  "A friend, a good friend, that's the best thing in the world", zongen de Comedian Harmonists ooit - de hit mag dan oud zijn, de boodschap is modern en nog steeds van toepassing: voor ons en voor onze kinderen. Als de relatie met de nieuwe kleuter- of schoolvrienden eenmaal is opgebouwd, is het een prachtig idee om de vriendschap te bezegelen met een kleurrijk lint. De knoopster van massief geolied beukenhout ligt warm en vleiend in de hand en maakt het knopen van het vriendschapslint tot een instant succes. Met behulp van de acht gleuven in de knoopster kunnen zeven wollen of katoenen draden tot een lint worden geknoopt. Het principe van de geknoopte ster is letterlijk kinderspel en kan snel worden begrepen door kinderen vanaf de kleuterleeftijd. En wie weet wat de fantasie van uw kind nog meer kan maken van de garens: kleurrijke sleutelhangers of een ketting voor de knuffel, een bekerwarmer die u niet beter had kunnen bedenken, of een haarband die uw kapper in verrukking zal brengen ... Ach, laat uw kind het maar doen. Je zult versteld staan.

  Het is makkelijk om te beginnen. Kinderspel zelfs

  Eén naar rechts, één naar links, één laten vallen - met effectieve starthulpmiddelen zoals breitrommel, knoopster en breibord behoort deze eeuwenoude grap eindelijk tot het verleden. Waar ongetrainde vingers het garen graag van de naald glijden, waar steken willen ontrafelen of waar we ze zo strak aan elkaar hebben geregen dat we het gevoel hebben dat we ze nooit meer van de naald krijgen, komen deze kleine helpers in actie en introduceren uw kroost in de wereld van het handwerken met hun eerste successen. Een speelse oefening in concentratie en geduld en perfect om tegelijkertijd de cognitieve ontwikkeling te bevorderen.

  Mobiele vingers, mobiele hersenen. Alles in een netwerk

  Want waar gaat het om bij breien en haken, borduren, knopen en weven? Het gaat om het verbinden van garens tot een gebreide of geweven stof. En wat is leren? Het gaat erom de synapsen in de hersenen met elkaar te verbinden zodat informatie snel kan worden opgeslagen, opgehaald en gecombineerd tot nieuwe kennis. Als we complexe bewegingen leren, vormen onze synapsen ook een netwerk van complexe structuren. Voor onze kinderen is handwerk dus een doeltreffende oefening om tegelijkertijd de cognitieve handvaardigheid en de fijne motoriek te trainen. Bewegende vingers, bewegende hersenen, zoals het gezegde luidt. Met resultaten om trots op te zijn: mijn eerste zelfgeknoopte vriendschapsarmband, mijn eerste zelfgebreide sjaal, mijn eerste zelfopgeloste wereldformule! Oeps, nou ja, misschien niet de wereldformule. Maar uw kind zal er zeker in slagen een nieuwe stap te zetten in dit kleurrijke, spannende, uitdagende avontuur dat leven heet.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Risico op wurging door lang snoer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206552

   Gemaakt van beukenhout. Ø buiten 8,5 cm, binnen 1,2 cm, hoogte 1,5 cm. Met 8 sleuven à lengte 9 mm, breedte 1,5 mm. Katoenen garen, in 7 verschillende kleuren, lengte 1 m elk. Totaal gewicht 10 g. Met instructies. Vanaf 4 jaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen