Bijzettafel Laag

Frame: chroom
Poeder
Bijzettafel Laag
Frame: chroom
Poeder
  Poeder
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Veelzijdige bijzettafels in een klassieke vorm - verkrijgbaar in twee hoogten en twee bladmaten. De tafelbladen zijn bedekt met ons favoriete materiaal, linoleum. Het materiaal is samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen zoals lijnzaadolie, hars, hout en kalksteenkleurstof en natuuridentieke pigmenten. Deze natuurlijke bestanddelen resulteren in een mat, aangenaam warm en elastisch oppervlak. De rand van de bijzettafels is gemaakt van massief essenhout. Het tafelframe bestaat uit een doorlopend stuk stalen buis. Kan worden gebruikt als bijzettafel naast de bank of fauteuil, als klein dienbladtafeltje naast of in bed en voor vele andere doeleinden. De productie vindt volledig plaats in Duitsland.

  Bijzettafels Low en Lower

  Veelzijdige bijzettafels in een klassieke vorm - verkrijgbaar in twee hoogten en afmetingen (LOW en LOWER) en telkens twee onderstelvarianten (zwart en chroom). De tafelbladen zijn bekleed met ons favoriete materiaal, linoleum. Het materiaal is samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie, hars, hout- en kalkkleurpoeder en natuuridentieke pigmenten. Deze natuurlijke componenten resulteren in een mat, aangenaam warm en veerkrachtig oppervlak. De rand van de bijzettafels is gemaakt van massief essenhout. Het frame van de tafel bestaat uit een doorlopend stuk stalen buis. De productie vindt volledig plaats in Duitsland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209542

   Afmetingen: B 60 × D 60 × H 37 cm
   Gewicht: 10,8 kg
   Materiaal: Frame: staal, verchroomd; bovenkant: linoleum; multiplex; echt houten rand
   Design: Michel Charlot
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen