DI Benedikt Wurth

Bijenwasdoek rol

DI Benedikt Wurth
Bijenwasdoek rol
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Bijenwasdoek van de rol. Natuurlijk vers houden

  Herbruikbaar zo vaak als gewenst en gemakkelijk te reinigen, helpt bijenwasdoek om afval in het huishouden te besparen. De grondstofbesparende productie - alle stappen worden met de hand gedaan - en het gebruik van natuurlijke materialen maken het tot een milieuvriendelijk alternatief voor huishoudfolie en aluminiumfolie. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, de was voor de coating is afkomstig van gecontroleerde biologische bijenteelt in de omgeving van het producerende familiebedrijf in het Waldviertel - de aangename inherente geur van de bijenwas is zeer merkbaar. De waslaag bevat ook slechts een deel boomhars van de Oostenrijkse zwarte den, die zorgt voor hechting, en zonnebloemolie, die zorgt voor gladheid.

  Om vers te houden, in te vriezen, af te dekken en mee te nemen. In elk formaat

  De bijenwasdoek van de rol kan ook worden gebruikt om grotere kommen, schalen en borden in de koelkast of in de opslag te bedekken. Knip gewoon een geschikt stuk af en leg het in het midden van de container. Rek het doek uit en houd het even vast: door de warmte van uw handen zal het zich aan de rand vastklampen. U kunt ook worst, kaas en fruit of uw lunch in de bijenwasdoek wikkelen om het vers te houden en wegwerpmateriaal te besparen. Het doek van bijenwas doet in geen enkel opzicht onder voor zijn kunstmatige tegenhangers van plastic of aluminium. Om het schoon te maken houdt u het gewoon onder koud stromend water - indien nodig kunt u een beetje (heel weinig, alstublieft) afwasmiddel gebruiken - en hangt u het op om te drogen (niet op de verwarming leggen). Om ziektekiemen te verminderen kan het bijenwasdoekje op een bakfolie worden gelegd en 5 minuten in de oven op 75 graden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207558

   100% katoen. Coating: bijenwas van gecontroleerde biologische bijenteelt, niet geverfd en niet geparfumeerd, boomhars van zwarte dennen, zonnebloemolie. Handgemaakt in Oostenrijk. Instructies voor gebruik en opslag (wanneer niet in gebruik) op de verpakking. 120 × 32,5 cm rol. Totaal gewicht 110 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen