Menu

Bijenwasdoek

(6 stuks)
Bijenwasdoek
(6 stuks)
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vers houden zonder huishoudfolie. Bijenwasdoekjes

De bijenwasdoek van zuiver katoen is een grondstofbesparend alternatief voor huishoudfolie en aluminiumfolie. Hij kan zo vaak als gewenst worden hergebruikt en is gemakkelijk schoon te maken, en helpt afval in het huishouden te voorkomen. Zelfs tijdens de productie - alle stappen worden met de hand gedaan - en bij de keuze van de ingrediënten wordt aandacht besteed aan het milieu. Het gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, net zoals de was voor de coating afkomstig is van gecontroleerde biologische bijenteelt in de omgeving van het producerende familiebedrijf in het Waldviertel. Dit betekent dat de doek duidelijk de aangename geur van bijenwas verspreidt. De waslaag bevat ook slechts een deel boomhars van de Oostenrijkse zwarte den, die voor de hechting zorgt, en zonnebloemolie, die voor de soepelheid zorgt.

Om vers te houden, in te vriezen, af te dekken en mee te nemen

De bijenwasdoek kan worden gebruikt voor het afdekken van schalen, schotels, borden en flessen in de koelkast of in de bijkeuken. U legt het in het midden, rekt de doek uit en gebruikt de warmte van uw eigen handen om aan de rand van de bak hechting te creëren. U kunt het ook gebruiken om worst, kaas en fruit in te wikkelen, of uw lunchpakket, om het vers te houden en te besparen op wegwerpmateriaal. In dit opzicht doet bijenwasdoek geenszins onder voor zijn kunstmatige collega's van kunststof of aluminium.
De bijenwasdoeken kunnen naar behoefte op maat worden geknipt. Indien nodig reinigen met een zeer kleine hoeveelheid afwasmiddel onder koud stromend water en drogen aan de waslijn, niet op de verwarming plaatsen. Om ziektekiemen te verminderen, kan de bijenwasdoek op een bakfolie worden gelegd en 5 minuten in de oven op 75 graden worden gezet.

Productinformatie

Artikel nummer 202722

100% katoen. Bijenwas van gecontroleerde biologische bijenteelt, niet gekleurd en niet geparfumeerd. De coating bevat ook boomhars van zwarte dennen en zonnebloemolie. Handgemaakt in Oostenrijk. Instructies voor gebruik en aanbeveling voor opslag (wanneer niet in gebruik) op de verpakking.
Karton met 6 doeken, telkens twee in de afmetingen 18 × 17,5 cm, 26 × 24,5 cm en 33 × 33 cm. Totaal gewicht 105 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu