Menu
DI Benedikt Wurth

Bijenwasdoek

(6 stuks)
DI Benedikt Wurth
Bijenwasdoek
(6 stuks)
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vers houden zonder huishoudfolie. Bijenwasdoekjes

  De bijenwasdoek van zuiver katoen is een grondstoffenbesparend alternatief voor huishoudfolie en aluminiumfolie. Herbruikbaar zo vaak als gewenst en gemakkelijk schoon te maken, helpt het afval in het huishouden te besparen. Zelfs tijdens de productie - alle stappen worden met de hand gedaan - en bij de keuze van de ingrediënten wordt aandacht besteed aan het milieu. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, net zoals de was voor de coating afkomstig is van gecontroleerde biologische bijenteelt in de omgeving van het producerende familiebedrijf in het Waldviertel. Dit betekent dat de doek duidelijk de aangename geur van bijenwas verspreidt. De waslaag bevat ook slechts een deel boomhars van de Oostenrijkse zwarte den, die zorgt voor hechting, en zonnebloemolie, die zorgt voor soepelheid.

  Om vers te houden, in te vriezen, af te dekken en mee te nemen

  De bijenwasdoek kan worden gebruikt om kommen, schalen, borden en flessen in de koelkast of in de voorraadkast af te dekken. Je legt het in het midden, spant het doek en gebruikt de warmte van je eigen handen om hechting te creëren aan de rand van de container. U kunt het ook gebruiken om worst, kaas en fruit of uw lunchpakket in te verpakken, om het vers te houden en wegwerpmateriaal te besparen. In dit opzicht doet bijenwasdoek niet onder voor zijn kunstmatige collega's van plastic of aluminium. De bijenwasdoeken kunnen naar behoefte op maat worden geknipt. Zo nodig reinigen met een heel klein beetje afwasmiddel onder koud stromend water en drogen aan de waslijn, niet op de verwarming leggen. Om ziektekiemen te verminderen kan het bijenwasdoekje op een bakfolie worden gelegd en 5 minuten in de oven op 75 graden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202722

   100% katoen. Bijenwas van gecontroleerde biologische bijenteelt, niet gekleurd en niet geparfumeerd. De coating bevat ook boomhars van zwarte dennen en zonnebloemolie. Handgemaakt in Oostenrijk. Instructies voor gebruik en opslag (wanneer niet in gebruik) op de verpakking. Doos met 6 doeken, twee elk in de maten 18 × 17,5 cm, 26 × 24,5 cm en 33 × 33 cm. Totaal gewicht 105 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen