Menu
Elefant Möbel

Bier tuinstoel essenhout

Red
Elefant Möbel
Bier tuinstoel essenhout
Red
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Voor het balkon van Elefant.

  Elefant Möbel in Opper-Oostenrijk is al tientallen jaren een referentie voor onverwoestbare tuin- en biertuinmeubelen. Deze stoelen vallen ook in deze categorie: robuust als altijd, maar ongewoon kleurrijk. Ze zijn een paar centimeter smaller dan de klassieke biertuinstoelen van Elefant en nemen daardoor minder ruimte in op een (klein) balkon, en als ze op dat moment niet nodig zijn, kunnen de stevige stoelen ook ruimtebesparend worden ingeklapt en opgeborgen. Latten van gelakt essenhout zijn gemonteerd op de frames van weerbestendig thermisch verzinkt platstaal. Met hun lichte kromming zijn de stoelen en rugleuningen bijzonder comfortabel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22135

   Vlak staal thermisch verzinkt en essenhout gelakt (herkomst hout voornamelijk Oostenrijk; ook Hongarije, Tsjechië, Duitsland). Vier plastic meubelglijders. Hoogte 90 cm, breedte 40 cm, diepte 45 cm. Zithoogte 47 cm, zitvlak 40 x 35 cm. Inklapbare afmetingen 102 x 40 x 15 cm. Gewicht 7,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen