Menu

Bezzera tweekrings espressomachine type BZ10

Beschermende contactstekker
Bezzera tweekrings espressomachine type BZ10
Beschermende contactstekker
  Beschermende contactstekker
  € 1.099,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Dicht bij de gastronomische machine: de Bezzera "BZ 10". Met roestvrijstalen behuizing

  De Bezzera BZ10 is een van de espressomachines uit het assortiment van de Milanese fabrikant die tot op zekere hoogte een overgang vormen tussen de kleinere huishoudelijke machines en de grote apparaten voor gebruik in koffiebars en trattoria's. Hoewel de BZ10 nog bescheiden van formaat is, heeft hij technische details die alleen te vinden zijn in veel duurdere modellen - met name in dit doordachte en solide ontwerp dat typisch is voor Bezzera, vooral de geavanceerde technologie met twee circuits. Ook de duidelijke plaatsing van de bedieningselementen spreekt voor de machine: de heetwateruitlaat rechts van de zetgroep, de stoomspuit links, en alle drie gemakkelijk bereikbaar.

  Allemaal tegelijk. Technologie met twee circuits

  De espressomachine heeft twee afzonderlijk werkende watercircuits, die koffiewater leveren op de optimale zettemperatuur voor een espresso (94-96 °C) en tegelijkertijd hete stoom voor het opschuimen van melk. De heetwateruitlaat kan ook worden gebruikt om kopjes voor te verwarmen of om thee te zetten. Het apparaat is in al zijn details ontworpen om een koffiepauze in kleine kring mogelijk te maken. Het (kunststof) reservoir van de Bezzera espressomachine met een inhoud van 3 liter zorgt voor een meer dan voldoende watertoevoer (de machine schakelt zichzelf automatisch uit als het waterniveau onder een minimumniveau zakt), en een extra elektrisch verwarmingselement in de zetgroep zorgt er bovendien voor dat de boiler, met een inhoud van 1,5 liter water, en de zetgroep niet alleen verrassend snel de juiste bedrijfstemperatuur bereiken, maar deze ook zeer nauwkeurig handhaven.

  Controle en bediening

  De Bezzera BZ10 is binnen iets meer dan tien minuten na inschakeling bedrijfsklaar. Een dubbele manometer geeft zowel de ketel- als de zetdruk aan en geeft dus niet alleen informatie over de bedrijfsgereedheid van de machine, maar ook een indicatie van de juiste maling (is de espressomaling te fijn, of juist te grof?) en, indien nodig, een eventuele ontkalking. De machine is ingesteld op een zetdruk van 9 bar. Ongebruikelijk voor een machine in deze prijsklasse zijn de stoom- en waterkranen uitgerust met een robuust kantelmechanisme, zoals bij de grote gastronomische machines, wat tijdrovend schroeven overbodig maakt en snel wisselen mogelijk maakt - nog een niet te onderschatten voordeel als u in de kortst mogelijke tijd meerdere kopjes cappuccino of espresso wilt bereiden.

  Instructies

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 27331

   De Bezzera BZ10 is een espressomachine met twee circuits, een krachtige vibratiepomp en hittebescherming. Roestvrijstalen behuizing, hoogglans gepolijst. Watertank (inhoud 3 l) van kunststof, boiler en alle leidingen in het warmwatergedeelte van koper. Hendel van thermohardende kunststof. Dubbele uitlaatportafilter met twee zeven (7 en 14 g, geschikt voor tamper met Ø 58 mm), een blinde zeef. Dubbele manometer (weergave van ketel- en brouwdruk). Brouwdruk 9 bar. Brouwtemperatuur 94-96 °C. Opgenomen vermogen 1,4 kW. Gemaakt in Italië. 37,5 cm hoog, 25 cm breed, 42,5 cm diep. Gewicht 19 kg. Kabellengte 1,8 m.
   Aardingscontactstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen