Menu

Bezzera espressomolen

Schuko stekker
Bezzera espressomolen
Schuko stekker
  Schuko stekker
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Espressomolen met kegelmolen. Gemakkelijk te bedienen

  Deze slijpmachine van Bezzera is uiterst eenvoudig te bedienen. Als de machine is ingeschakeld, drukt u gewoon op de knop boven de portafilterhouder om de molen met zijn afgeknotte kegelvormige maalvlakken te starten. De molen kan worden ingesteld van fijn tot zeer fijn met de regelknop aan de zijkant van de machine. In een uur kan de kegelmolen (Ø 4,8 cm), die groot is in verhouding tot de voetafdruk van de molen, tot 4 kg koffiebonen verwerken, afhankelijk van de maalgraad. Kleinere hoeveelheden - 7 tot 14 g voor een espresso - gaan veel sneller.

  Koffie vers malen

  Als er iets te leren valt uit de voortdurende hausse aan koffiemachines van onze tijd (afgezien van het feit dat je gemakkelijk een derde van de aankoopprijs per jaar kwijt bent aan het onderhoud van een volautomaat), dan is het dit: De smaak in het kopje hangt weliswaar af van de boon, maar veel meer van de tijd die verstrijkt tussen het malen en het brouwen. De smaak- en aromavormende oliën in de koffieboon zijn zeer onstabiel. Als de gebrande boon eenmaal gebroken is, verliest hij snel aan body en smaak (in de vorm van gemalen koffie). Dus, hoe je ook zet: een koffiemolen is een must.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 27430

   Roestvrijstalen behuizing, bonenreservoir (inhoud 250 g) van kunststof. Kegelmolen, uitwerpgoot van roestvrij staal. Elektromotor van 100 W. Hoogte 39 cm, breedte 13 cm, diepte 19 cm. Gewicht 3,7 kg. Kabellengte 1,80 m.
   Aardingscontactstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu