Menu

Bevestiging voor plantenmand helling

Bevestiging voor plantenmand helling
Bevestiging voor plantenmand helling
14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Tegen visuele vervuiling. Stalen plantenbakken.

Ze zijn alomtegenwoordig in beton: taludstenen die allesbehalve aantrekkelijk zijn (maar helaas des te duurzamer) en vaak slechts schraal begroeid met groen. Onze traliemanden van gegalvaniseerd strekmetaal zijn onvergelijkbaar esthetischer omdat ze praktisch onzichtbaar zijn. Zij kunnen op vele manieren in de tuin worden gebruikt: voor het stabiliseren van hellingen, voor de aanleg van treden en terreinovergangen of voor het ondersteunen van terrassen.

Duurzame steun.

De metalen roosters zijn niet alleen doorlatend voor regenwormen en nuttige bodemorganismen, maar natuurlijk ook voor meststoffen en water; zij laten planten en hun wortelsystemen ongehinderd groeien, zodat hellingen, taluds of taluds later alleen door hen worden gedragen. Bovendien zal het wortelsysteem van de planten in de draadmanden niet oververhit raken bij fel zonlicht - dit gevaar bestaat bij de gebruikelijke dijkstenen.

Productinformatie

Artikel nummer 66799

Uit één stuk. Je hebt drie gaasmanden per meter nodig. Gegalvaniseerd staal.
Hoogte 29,5 cm, breedte 43 cm, diepte 38,5 cm. Gewicht 1,3 kg. Lichte maatafwijkingen zijn mogelijk als gevolg van productie.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu