Menu

Beuron kamille creme

Beuron kamille creme
€ 8,90Basisprijs: € 178,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een sterk geconcentreerde kamille verzorgingscrème voor het hele lichaam. Houdt de huid soepel, helpt bij kleine huidproblemen en een rode huid.

Natuurlijke huidcrèmes van Beuron

In de kloostertuin van Beuron zijn grote cultures van lavendel, calendula, kamille en smeerwortel. De planten worden gebruikt voor de productie van sterk geconcentreerde extracten, die worden verkregen in de kloosterkwekerij. Het recept voor de crèmes is onlangs herzien, zodat ze nu gebaseerd zijn op amandelolie, karitéboter en glycerine. Minerale oliën komen er niet in voor, en ze zijn ook vrij van geur- en kleurstoffen. Net als voorheen zijn deze huidcrèmes relatief vethoudend, maar ze worden nu iets gemakkelijker in de huid opgenomen.

Verborgen schatten

In het bovenste deel van de Donauvallei, tussen Tuttlingen en Sigmaringen, ligt de benedictijner abdij St. Augustijnen hadden er tot de secularisatie gewoond; in de tweede helft van de 19e eeuw begon er opnieuw een monastieke bloei met de eerste nieuwe benedictijnse stichting na de afschaffing van de kloosters, die ook op andere plaatsen talrijke vruchten afwierp. Beuron ligt verborgen en afgelegen in de kalksteenrotsen van de Zwabische Jura. In deze rust ontwikkelde zich aan het begin van de 20e eeuw de "Beuron School", een van de belangrijkste stijlen van de moderne sacrale kunst. Een deel van de schilderijen en het goudsmeedwerk is te bezichtigen in de kloosterkerk.

Productinformatie

Artikel nummer 42880

50 ml buis
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Goede dingen van kloosters

Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

Goede dingen van kloosters
Menu