TwistOut

Beukenhouten drainagestaaf

(8 stuks)
TwistOut
Beukenhouten drainagestaaf
(8 stuks)
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gewoon de afvoer ontstoppen

  Zoals alle goede producten is ook dit product geboren uit haar eigen behoefte: verstopte afvoeren waren voor de uitvindster van de afvoerstick niet alleen een ergernis, maar ook een zorg, omdat ze niet altijd graag de (soms weinig effectieve) maar chemische reinigingsmiddelen door de leidingen joeg. Ze testte veel dingen uit totdat ze in haar timmermanswerkplaats op het idee kwam om een houten stok te gebruiken als schoonmaakmiddel. Samen ontwikkelden zij de beukenhouten afvoerstok, natuurlijk, alleen geslepen en gedraaid met een ruw, geribbeld oppervlak waarop resten gemakkelijk kunnen blijven haken - zonder chemicaliën.

  Milieuvriendelijk en doeltreffend

  Zo eenvoudig en milieuvriendelijk als het is, kan het ook worden gebruikt om de afvoer effectief te reinigen: Duw gewoon de staaf, met de punt eerst, zo ver mogelijk in de afvoer, draai hem een paar keer tot u lichte weerstand voelt, en trek hem er voorzichtig uit, zodat er geen haren of resten aan blijven plakken. Na gebruik kan de stick in zijn geheel bij het huisvuil of de compost, u hoeft hem niet schoon te maken en komt dus niet in aanraking met de resten. Het is echter ook mogelijk om het vuile uiteinde af te breken of af te knijpen en de stok opnieuw te slijpen voor een nieuw gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200472

   100% beukenhout (Fagus), PEFC gecertificeerd en onbehandeld, herkomst Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Lengte 40 cm, Ø 6 mm. Totaal gewicht 60 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen