Menu
Breka

Bestek en mesinzet Beukenhout

Breka
Bestek en mesinzet Beukenhout
  € 77,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Speciaal: met messenrek

  Bij deze bestekbak worden de gebruikelijke opbergvakken aangevuld met een vak dat over de hele lengte van de bak loopt. Met het gemonteerde messenrek biedt het de mogelijkheid om kook- en keukenmessen met gevoelige scherpe messen op te bergen op een manier die ze beschermt tegen verwondingen - en het materiaal ontziet.

  Ruimtebesparend voor de lade

  De volgende bestekbakken zijn gemaakt door een houtverwerkingsbedrijf in het zuidwesten van Slovenië. Zij gebruiken uitsluitend op kwaliteit gecontroleerd hout uit Europese bossen. In dit geval gaat het om beukenhout, dat in de eigen werkplaats professioneel wordt gedroogd en pas daarna verder wordt verwerkt.

  Handgemaakt

  Een blik op de hoekverbindingen verraadt de hoogwaardige afwerking. De bestekinzetten zijn verlijmd en bovendien over de hoek met vingerverbindingen vastgezet - de meest ingewikkelde en tegelijkertijd veiligste van de traditionele timmermanshoutverbindingen. Buiten de meubelmakerij komen ze tegenwoordig niet meer zo vaak voor.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68634

   Lade-inzetstuk met 6 vakken, waarvan 1 met een messensteun voor de messen van uw goede keukenmessen. Frame van massief beukenhout, geolied, en bodeminzet van beukenmultiplex. Hoogte 4,5 cm, breedte 30 cm, diepte 40 cm. Gewicht 1,4 kg. Zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen