Menu

Berkenhout Voederhuisje

Berkenhout Voederhuisje
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Natuurlijke omgeving. Berkenhouten vogelvoederhuisje.

  Dit vogelvoederhuisje moet zo dicht mogelijk bij de natuur staan; dat was een van de specificaties voor het ontwerp, waarbij ook ornithologen betrokken waren. De fabrikant, gevestigd in Letland, koos voor berkenstammen die tot op de grond zijn uitgehold. In de zijwanden worden gaten geboord, en tenslotte wordt er een dakje op gezet, als het ware als deksel, dat met houten deuvels wordt vastgezet. Dit kan volledig worden verwijderd om schoon te maken (en zonder hulp van gereedschap). Om het te vullen met vogelzaad is het voldoende om de los geplaatste stop uit het dak te trekken. Met het sisal koord kan het vogelvoederhuisje eenvoudig over een tak worden getrokken en in bomen of grote struiken worden opgehangen. Wij bevelen een weerbestendige montage aan om scheuren in het hout en verwering door vocht te voorkomen.

  Let op:

  Geen twee huizen zijn gelijk in vorm en grootte en zullen verschillen van het afgebeelde huis - en van de opgegeven afmetingen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42695

   Natuurlijk berkenhout met schors. Ophangkoord van sisal. Met een drainagegat in de bodem. Gemaakt in Letland. Hoogte 15,5 cm, breedte 15,5 cm, diepte 21,5 cm. Gewicht 1,2 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu