Holz Bi-Ba-Butze Kristian Finken

Behendigheidsspel Dobbeltoren

Holz Bi-Ba-Butze Kristian Finken
Behendigheidsspel Dobbeltoren
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Dobbelstenen met een valhoogte

  Sommige behendigheidsspellen zijn zo eenvoudig in hun regels - en zo lastig in hun uitvoering. Het stapelen van kleine kubussen om een zo hoog mogelijke toren te vormen is al speelbaar voor kinderen en een echte uitdaging, zelfs voor volwassen handen met een goede motoriek. Deze beukenhouten blokjes worden gelijkmatig over de spelers verdeeld. Wie het eerst gooit, mag beginnen en de basissteen plaatsen. Vervolgens moet hij de twee gooien, het blokje twee op de basissteen leggen, dan de drie, vier ... Als het vereiste volgende getal niet wordt gegooid, is de volgende speler aan de beurt. Overigens gooit elke speler altijd al zijn dobbelstenen. En omdat hij ze als torensteen zo snel mogelijk probeert kwijt te raken, neemt de kans dat hij bij de eerste poging het vereiste aantal dobbelstenen gooit af naarmate het spel vordert en er minder dobbelstenen in de hand zijn.

  Na de zes begint het huidige spel weer bij één - maar niet de toren. Het wordt steeds hoger gebouwd totdat een speler al zijn dobbelstenen op een instortingsvrije manier heeft kunnen plaatsen en daarmee de overwinning voor zichzelf heeft behaald. Maar de zwaartekracht laat zich niet misleiden, het stapelen van de blokjes vereist steeds meer concentratie, vaardigheid en een vaste hand. De kubussen, dankzij hun vervaardiging uit robuust beukenhout, nemen het tenminste op tegen de eerste paar rondes als instortende nieuwe gebouwen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203530

   21 kubussen (randlengte 16 mm) van gelakt beukenhout. Spelbord (8,5 × 5,5 cm) van beukenhout. Gemaakt in Duitsland. In een katoenen zak, met instructies.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen