Menu
SIDE BY SIDE

Bee's Inn Nesting Aid Bee's Inn

SIDE BY SIDE
Bee's Inn Nesting Aid Bee's Inn
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  BEE'S INN is een goede broedplaats voor bedreigde wilde bijen, die steeds minder beschutting vinden, vooral in dichtbevolkte gebieden. Aangezien deze nuttige helpers onmisbaar zijn bij de bestuiving van planten, verdienen ze steun bij het vinden van nestplaatsen. Het kleine BIENENHOTEL is gemaakt van onbehandelde kalk. Om ervoor te zorgen dat het duurzaam is en langer dan één seizoen meegaat, wordt het houten huis beschermd door een wit gegalvaniseerd stalen dak. Een staalkabel (inbegrepen) maakt het gemakkelijk om op te hangen aan takken, haken en meer. Nog meer aanbevolen is montage op een naar de zon gerichte muur, boom of paal. Daartoe is aan de achterkant een gaatje aangebracht.

  Side by Side

  Producten van een bijzondere fabrikant: De geschiedenis van SIDE BY SIDE is gebaseerd op een initiatief van de productontwerpster Sabine Meyer. Tien jaar geleden maakte zij kennis met het werk van de timmerwerkplaats Wendelstein Werkstätten in de Beierse uitlopers van de Alpen en daarmee met de vaardigheden en het enthousiasme van de gehandicapte ambachtslieden die daar in productie zijn. Sindsdien worden er hoogwaardige producten, goed ontworpen door haar en andere productontwerpers, geproduceerd in het beste vakmanschap.

  Dit is een indrukwekkend bewijs dat productkwaliteit en sociaal engagement elkaar perfect aanvullen. Het succes van SIDE BY SIDE spreekt voor zich: bij voorkeur gemaakt van lokaal hout en behandeld met milieuvriendelijke oliën, wassen of vernissen, zijn de producten inmiddels bekroond met een groot aantal designprijzen.

  Exclusief geproduceerd voor MAGAZIN.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203736

   Afmetingen: B 14,5 × D 10 × H 18 cm
   Gewicht: 1 kg
   Materiaal: kalk, onbehandeld (herkomst: Duitsland); plaatstaal, verzinkt
   Design: Jette Scheib
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen