Menu

Bedek gaas katoen

Bedek gaas katoen
  € 37,90Basisprijs: € 1,93/m²alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Voor veelvuldig gebruik. Katoenen gaas

  Dekgaas wordt door veel tuinders gebruikt voor het afdekken. Het heeft vele toepassingen in de tuin en kan een gewas ondersteunen van zaaien tot oogsten: Het beschermt tegen late vorst tijdens het vroege groeiseizoen, zorgt voor een evenwichtige bodemvochtigheid en bevordert zo - met slechts minimaal lichtverlies - de groei. Tegelijkertijd beschermt het deksel de jonge planten tegen aantasting door ongedierte, omdat het de toestroom en het leggen van eieren van bijvoorbeeld bladluizen en koolvliegen voorkomt. Katoenen gaas heeft ook andere voordelen: Zelfs bij sterk zonlicht treedt de gevreesde warmteontwikkeling niet op, en last but not least is het materiaal volledig composteerbaar. Dit gaas van biologisch katoen kan tot vier oogstcycli worden gebruikt voordat het aan de randen begint te rotten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89760

   100% katoen. Gemaakt in Tsjechië. Lengte 800 cm, breedte 245 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu