Stadler Form

Bamboe vloer ventilator

Stadler Form
Bamboe vloer ventilator
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Nuchtere krachtpatser

  Deze vloerventilator is visueel meer een stijlvol woonaccessoire dan een technisch apparaat, maar zijn prestaties zijn onberispelijk. De regelbare industriële ventilator die hem aandrijft, kan de circulatie in drie vermogensniveaus variëren: van een zacht briesje tot een krachtige luchtstroom. De vijf schoepen verplaatsen tot 3.100 kubieke meter lucht per uur. De naadloze behuizing is gemaakt van bamboe uit ecologisch duurzame teelt. Het beschermrooster kan indien nodig worden verwijderd, waardoor de ventilatorbladen gemakkelijk kunnen worden gereinigd. De ventilator Bamboo is een ontwerp van de Zwitserse kunstenaar en ontwerper Carlo Borer, die er op voorbeeldige wijze in is geslaagd een ontwerpidee te combineren met compromisloze functionele eisen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203758

   Behuizing geolied bamboe, vleugels aluminium, deksel gelakt staal. Plastic kabel (lengte 1,9 m, veiligheidsstekker type F) en voeten. 3 vermogensniveaus. Geluidsniveau 42-60 dB(A), opgenomen vermogen 50 W. Geschikt voor kamerafmetingen tot 40 m²/100 cbm. Hoogte 37,6 cm, diepte 22,5 cm, Ø 35 cm. Gewicht 3,25 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen