Menu

Balpen Messing

Balpen Messing
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Nobele eenvoud, stille grootsheid

  Dit formidabele reis- en zakschrift komt uit Japan. Het behoort tot die echt zeldzame soort gebruiksvoorwerpen die de vraag oproepen waarom we er zelf niet lang geleden op zijn gekomen, vooral omdat het niet veel meer is dan een variatie op de klassieke potloodverlenger. Een variatie echter, waarvoor we onze hoed afnemen: Hier houdt een kleine huls van verchroomd staal een korte biros vast die, wanneer hij niet wordt gebruikt, verdwijnt in een messing etui voorzien van een clip en een messing oogje dat 1) de pen, die aan de achterkant is bevestigd, verlengt en verandert in een volwaardig schrijfinstrument, 2) de pen beschermt en 3) kleding beschermt tegen verontreiniging. De zakbiros is voorzien van een Japanse vulling die met zijn nikkelzilverpunt van 0,5 mm diameter en een schrijfbreedte van 0,2 mm uitstekend geschikt is voor aantekeningen in kleine notitieboekjes of kalenders en dienovereenkomstig zuinig in gebruik is. Naast de zakbiros bieden wij ook de bijpassende vulling als vervangende vulling.

  Let op:

  Door oxidatieprocessen krijgt het messing oppervlak tijdens het gebruik snel een patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203626

   Biros met een Japanse vulling met nikkelzilveren punt (Ø 0,5 mm), schrijfbreedte 0,2 mm. Handvat van cederhout. Messing loop en ringoog, hoogglans gepolijst. Stalen vat, blank gelakt. Lengte gesloten 10 cm, schrijfklaar 14 cm. Gewicht 18 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen