Manufactum

Balkondoos Robinia Hout

Manufactum
Balkondoos Robinia Hout
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wanneer we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze eigen specificaties. Dat is gebeurd met deze balkonbox van robiniahout, die je in dit ontwerp alleen bij Manufactum kunt krijgen.

  Alternatief materiaal. Robinia

  Hout is niet alleen een veel mooier materiaal dan het plastic dat meestal voor balkonbakken wordt gebruikt. Het kan ook veel duurzamer zijn, vooral als, zoals hier, de container van binnenuit bekleed is. De thermische eigenschappen van het hout - in dit geval gewone robinia - zijn ook goed voor de plantengroei. Robiniahout is door zijn sterkte goed bestand tegen vocht. Toch raadt de fabrikant van onze balkonbakken aan om ze niet direct te planten, maar om ze van binnenuit af te dekken met folie of een geschikte plastic bak te gebruiken om te voorkomen dat het hout in de lengte gaat draaien. We halen de houten balkonbakken uit Hongarije, waar robinia een van de belangrijkste bosbomen is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66241

   Zwart johannesbroodbomenhout (herkomst Hongarije), onbehandeld en van binnenuit gefumeerd. Stalen banden ongelegeerd kwaliteitsstaal materiaal nr. 1.0332 (niet roestvrij). Met twee afvoergaten. Gemaakt in Hongarije. Volume 15 l. Hoogte 20,5 cm, breedte 70 cm, diepte 19 cm. Gewicht 5,8 kg. Geleverd zonder haken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten