Menu
Manufactum

Balkondoos Robinia Hout

Manufactum
Balkondoos Robinia Hout
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Wanneer we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze eigen specificaties. Dat is gebeurd met deze balkonbox van robiniahout, die je in dit ontwerp alleen bij Manufactum kunt krijgen.

  Alternatief materiaal. Robinia.

  Hout is niet alleen een veel mooier materiaal dan het plastic dat gewoonlijk voor balkonbakken wordt gebruikt. Het kan ook veel duurzamer zijn, vooral als, zoals hier, de container van binnenuit is bekleed. De thermische eigenschappen van het hout - in dit geval van de gewone robinia - komen ook de plantengroei ten goede. Door zijn sterkte is het hout van de robinia vrij ongevoelig voor vocht. Toch raadt de fabrikant van onze balkonbakken aan niet rechtstreeks te planten, maar ze ofwel van binnenuit met folie te bedekken of een geschikte plastic bak te gebruiken om te voorkomen dat het hout in de lengte verdraait. Wij halen de houten balkonbakken uit Hongarije, waar de robinia een van de belangrijkste bosbomen is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66241

   Zwart johannesbroodbomenhout (herkomst Hongarije), onbehandeld en van binnenuit gefumeerd. Stalen banden ongelegeerd kwaliteitsstaal materiaal nr. 1.0332 (niet roestvrij). Met twee afvoergaten. Gemaakt in Hongarije. Volume 15 l. Hoogte 20,5 cm, breedte 70 cm, diepte 19 cm. Gewicht 5,8 kg. Geleverd zonder haken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten