Menu

Balkon verhoogd bed gegalvaniseerd oprolbaar

Balkon verhoogd bed gegalvaniseerd oprolbaar
€ 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Mobiele balkon tuin

Compact gebouwd op wielen, biedt dit verhoogde bed de mogelijkheid om kruiden en salades te kweken op het balkon. Hij is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal, absoluut weerbestendig en duurzaam en tegelijkertijd toch licht genoeg om te worden verplaatst met behulp van de twee grote wielen van PU. Zelfs wanneer het met aarde is gevuld, kan het verhoogde bed gemakkelijk worden gemanoeuvreerd met behulp van de stevige houten handgreep, terwijl de poten aan de achterkant de stabiliteit verhogen. De plaats is dus niet vast, want afhankelijk van de lichtinval en de stand van de zon (of schaduw) kan dit model verhoogd bed op elk moment naar een geschikte plaats op het balkon worden verplaatst. De bodemschaal loopt naar het midden af, zodat overtollig water (of regen) gemakkelijk kan weglopen. Onder de plantenbak is over de gehele breedte een opbergruimte opgehangen, waarop handgereedschap en tuinhandschoenen, groentemest of de lege plantenbakken tijdelijk kunnen worden opgeborgen.

Tuinieren op hoog niveau. Natuurlijke intensivering

Vooral wanneer de ruimte beperkt is, biedt de oude tuinbouwtechniek van het verhoogde bed de mogelijkheid om de tuinbouw op natuurlijke wijze te intensiveren en de oogsten te vermenigvuldigen zonder toevoeging van extra meststoffen; in Zuid-China wordt al eeuwenlang intensief geteeld op verhoogde bedden en wordt gebruik gemaakt van de bijzondere vruchtbaarheid en opbrengst van deze teeltvorm. Een recentere ontwikkeling is het verhoogde bed, dat vele voordelen te bieden heeft: de bodemtemperatuur is aanzienlijk hoger dan in de open lucht, omdat de afbraakprocessen en de constructie - de zijwanden worden rechtstreeks door de zon belicht - tot verwarming leiden. De hogere temperatuur maakt tot drie oogsten per jaar mogelijk, aangezien de zaden sneller ontkiemen en de groenten vroeger rijpen. De juiste vulling kan de beste bodemkwaliteiten opleveren als voorwaarde voor een optimale plantengroei - ongeacht de bodemomstandigheden die verder in de tuin heersen. Verhoogde bedden moeten planmatig worden opgebouwd van grove takkenstekken tot humusbedekking. Bij elke variant voegen wij instructies bij. En: in tuinen die zwaar zijn aangetast door slakken of woelmuizen, biedt een verhoogd bed betere mogelijkheden voor bestrijding en plaagbestrijding.

Productinformatie

Artikel nummer 17951

Thermisch verzinkt plaatstaal, beukenhouten handvat. Rubber voetdoppen en afvoer. Wielen PU.
Hoogte 80,5 cm, breedte met handvat 85,5 cm, diepte 35 cm. Inwendige afmetingen hoogte 18 cm, breedte 74,5 cm, diepte 34,5 cm.
Volume 46 l. Gewicht 13 kg. De levering is gedemonteerd, assen en wielen moeten worden gemonteerd.
Het juiste gereedschap en de montage-instructies zijn in elke verpakking bijgesloten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu