Menu

Balkon verhoogd bed gegalvaniseerd oprolbaar

Balkon verhoogd bed gegalvaniseerd oprolbaar
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Mobiele balkontuin

  Compact gebouwd op wielen, biedt dit verhoogde bed de mogelijkheid om kruiden en salades te kweken op het balkon. Het is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal, absoluut weerbestendig en duurzaam en tegelijkertijd toch licht genoeg om te worden verplaatst met behulp van de twee grote wielen van PU. Zelfs gevuld met grond kan het verhoogde bed gemakkelijk worden gemanoeuvreerd met behulp van de stevige houten handgreep, terwijl de poten aan de achterkant de stabiliteit verhogen. De plaats is dus niet vast, want afhankelijk van de lichtinval en de stand van de zon (of schaduw) kan dit verhoogde bedmodel op elk moment worden verplaatst naar een geschikte plaats op het balkon. De onderste bak zakt naar het midden toe, zodat overtollig water (of regen) gemakkelijk kan weglopen. Onder de plantenbak is over de hele breedte een opbergruimte opgehangen, waarop handgereedschap en tuinhandschoenen, moestuinmest of de lege plantenbakken tijdelijk kunnen worden opgeborgen.

  Tuinieren op hoog niveau. Natuurlijke intensivering

  Vooral wanneer de ruimte beperkt is, biedt de oude tuinbouwtechniek van het verhoogde bed de mogelijkheid de tuinbouw op natuurlijke wijze te intensiveren en de oogst te vermeerderen zonder extra bemesting; in Zuid-China wordt al eeuwenlang intensief geteeld op verhoogde bedden en wordt gebruik gemaakt van de bijzondere vruchtbaarheid en opbrengst van deze teeltvorm. Een meer recente ontwikkeling is het verhoogde bed, dat veel voordelen te bieden heeft: de bodemtemperatuur is aanzienlijk hoger dan in de open lucht, omdat afbraakprocessen en de constructie - de zijwanden worden rechtstreeks door de zon verlicht - tot verwarming leiden. De hogere temperatuur maakt drie oogsten per jaar mogelijk, omdat de zaden sneller ontkiemen en de groenten eerder rijpen. Met de juiste vulling kunnen de beste bodemkwaliteiten worden geproduceerd als voorwaarde voor een optimale plantengroei - ongeacht de bodemgesteldheid die anders in de tuin heerst. Verhoogde bedden moeten planmatig worden opgebouwd van grove takafsnijdsels tot humusbedekking. Bij elke variant voegen we instructies. En: in tuinen die zwaar door slakken of woelmuizen zijn aangetast, biedt een verhoogd bed betere mogelijkheden voor bestrijding en plaagbestrijding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17951

   Thermisch verzinkt plaatstaal, beukenhouten handvat. Rubberen voetdoppen en afvoer. Wielen PU. Hoogte 80,5 cm, breedte met handvat 85,5 cm, diepte 35 cm. Inwendige afmetingen hoogte 18 cm, breedte 74,5 cm, diepte 34,5 cm. Volume 46 l. Gewicht 13 kg. De levering is gedemonteerd, assen en wielen moeten worden gemonteerd. Het juiste gereedschap en de montage-instructies zijn in elke verpakking inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen