Hofmeister Holzwaren

Bakset hout

Hofmeister Holzwaren
Bakset hout
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wie een goede taart wil bakken...

  Elk gereedschap in deze bakset is gemaakt van massief beukenhout. Hierdoor is de set net zo stevig en robuust als onze versies voor volwassenen - maar in een formaat dat geschikt is voor kinderen. De deegschraper heeft een afgeronde rand voor kommen, terwijl de hoek en de rechte rand worden gebruikt om potten te schrapen. (Behalve het laatste stukje - kan, maar hoeft niet. Want wie wil zijn kroost het hoogtepunt van het uitlikken van de kom onthouden?) De werkplank, de deegroller en de garde verschillen alleen in grootte van het professionele gereedschap; de kooklepels, inclusief de jamlepel, bestrijken de gebruikelijke reeks van vereiste werkgroottes en formaten. En met de meelschep en doseerlepel kunnen zelfs fijnproevers hun creaties afmaken.

  De bakker heeft gebeld

  Zelf de bakingrediënten mengen en dan met eigen handen het deeg kunnen kneden - dat is een van de grootste geneugten voor kinderen. Zelfs iets schijnbaar eenvoudigs als het uitsnijden en versieren van boterkoekjes geeft hen vaak het grootste plezier. Bij het hanteren van keukenweegschalen en elektrische apparaten hebben de jongeren zeker nog hulp van hun ouders nodig. Ze kunnen echter zelf omgaan met taartvormen en deegschrapers, deegrollers en gebakskwasten na een beetje instructie (zolang er geen kleine competitie is tussen broers en zussen - "Ik wil!", "Nee, ik!"). - maar dat wordt minder, dat beloof ik.)

  Wij bieden bakgerei aan in een formaat dat geschikt is voor kinderen. Wij hanteren dezelfde kwaliteitscriteria voor onze selectie als voor onze producten voor volwassenen. Dus hoewel officieel tot speelgoed verklaard, zien wij al deze dingen als serieus en serieus keukengerei.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203898

   10-delige set van onbehandeld beukenhout. 4 kooklepels, 1 maatlepel, 1 meelschep, 1 deegroller, 1 garde, 1 deegschraper met siliconenkop, 1 snijplank (20 × 12 cm). Totaal gewicht 340 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen