Beyer's Oil

Baard en Haar Pomade

Beyer's Oil
Baard en Haar Pomade
  € 34,90Basisprijs: € 581,67/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Vorm en verzorging. Voor baard en hoofdhaar

  Deze wasachtige en daardoor vrij stevige baard- en haarpommade van Beyer's Oil modelleert, stylet en verzorgt hoofd- en baardhaar tegelijkertijd. De basis van wolwas en bijenwas - afkomstig uit de regio Chiemgau - zorgt voor een sterkere fixatie en is daarom bijzonder geschikt om hardnekkig baardhaar in toom te houden. De baard wordt zachter en gladder, zodat haartjes niet meer zo gemakkelijk uitsteken. De pommade geeft het haar ook een lichte glans; de essentiële oliën van verbena, bergamot en lavendel geven het haar een frisse, verkwikkende citrusgeur.

  Baardverzorging. Handgemaakt uit Beieren

  Het is geen geheim dat in Beieren veel baarddragers wonen. Daarom is het geen verrassing dat deze baardverzorgingsartikelen uit Beieren komen. Maar het toeval wil dat de fabrikant Bastian Beyer heet, wat hem tenminste fonetisch identificeert als een echte Beier die - uiteraard - al meer dan tien jaar een weelderige baard draagt en wiens beeltenis de verpakking van zijn producten siert. De man zal dus weten wat de behoeften van baard en drager zijn, want hij heeft bij zijn eigen baard ervaren dat de gezichtshuid verzorging nodig heeft, vooral bij een langere baard, omdat die vaak te droog wordt en dan gaat jeuken, het baardhaar moet soepel worden en tegelijkertijd in vorm blijven, en last but not least moet het geheel aangenaam ruiken. Daarom is bij de ontwikkeling van de producten, naast het gebruik van uitsluitend natuurlijke grondstoffen van biologische kwaliteit, ook aandacht besteed aan de geur. Vrienden en kappers boden zich aan als proefpersonen en besloten: het moet een citroen-frisse noot zijn. Verbena (citroenverbena), bergamot en lavendel geven nu de shampoo, baardbalsem en olie hun aangenaam frisse geur. Het begon allemaal met baardolie, omdat hij verbaasd was over hoe zacht en soepel die een weerbarstige baard kon maken. Hij bestudeerde de ingrediënten en hun effecten tot in detail totdat hij uiteindelijk zijn eigen olie bedacht. Natuurlijk volgden shampoo en baardbalsem. Beyer maakt alles zelf, met de hand in een cosmeticabedrijf in Berchtesgaden. Zelfs het ontwerp van de verpakking komt van zijn eigen hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202657

   Stevige, wasachtige pommade voor baard- en hoofdhaar, zuinig en gemakkelijk in gebruik. Een hoeveelheid ter grootte van een erwt in de handen wrijven en in de baard en het hoofdhaar verdelen. Dan in vorm brengen met een kam. Met bijenwas, lanoline en essentiële oliën. Gemaakt in Duitsland.
   60 ml glazen potje

   Ingrediënten: LANOLIN, CERA ALBA, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LIPPIA TRIPHYLLA HERB OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen