Au Nain Couteliers

Au Nain Dubbel weegmes

Au Nain Couteliers
Au Nain Dubbel weegmes
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Snijden, schillen, raspen

  Bij ons vindt u speciale gereedschappen voor snijden, schillen en raspen die zich al tientallen jaren in hun bijzondere doel hebben bewezen.

  Sinds 1895 produceert Au Nain in Saint-Remy-Sur-Durolle, nabij Thiers, messen voor de professionele behoeften van koks en slagers. Kwaliteit en degelijkheid zijn altijd de leidende normen geweest in het familiebedrijf. Het Au Nain hakmes is daarom niet alleen zeer scherp, maar heeft ook in hoek verstelbare handgrepen die u kunt aanpassen aan uw eigen ergonomische behoeften. Op deze manier kunnen kruiden, noten, chocolade enz. snel en gemakkelijk gehakt worden met de juiste dynamiek in de weegbeweging. Een bord met een uitsparing maakt de verwerking nog gemakkelijker.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10626

   Het bijzondere aan dit hakmes van Au Nain in Frankrijk zijn de in hoek verstelbare handgrepen. Voor kruiden, noten, chocolade. Niet geschikt voor de vaatwasser. Messen (tussenruimte 3,5 cm) van roestvrij staal, lengte 21 cm, houten handgrepen 10 cm lang. Gewicht 480 g. Levering zonder bord.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen