Maison Sajou

Assortiment naainaalden "Hond en Kat

Maison Sajou
Assortiment naainaalden "Hond en Kat
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Maison Sajou. Oude traditie herleeft

  Een oud Frans merk. Het bedrijf Sajou bestond al, opgericht in 1830 onder de naam "Maison Sajou" en in het midden van de 19e eeuw het eerste adres voor fournituren en handwerkartikelen in Frankrijk en daarbuiten. De uitstekende reputatie van het bedrijf blijkt uit de eersteklas medailles waarmee de oprichter, Jacques-Simon Sajou, in de 19e eeuw op verschillende wereldtentoonstellingen werd bekroond. Monsieur Sajou was gespecialiseerd in gebruiksvoorwerpen voor allerlei ambachten. Deze traditie werd enkele jaren geleden in Frankrijk nieuw leven ingeblazen door een gepassioneerde verzamelaar van Sajou's borduurpatronenboekjes en oude handwerkspullen. Gefascineerd door het werk van Sajou, begon Madame Crestin-Billet eerst aan haar eigen handwerkboeken en ontdekte ondertussen bij toeval dat de merknaam "Sajou" sinds de jaren vijftig niet meer gebruikt werd. Voor haar een prachtige gelegenheid om het merk en de zaak nieuw leven in te blazen: sinds enkele jaren verkoopt zij handwerkartikelen in de geest van Monsieur Sajou, niets geïmiteerd, maar producten van de hoogste kwaliteit die de naam "Maison Sajou" en zijn traditie eer aan doen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40153

   Een selectie van in totaal 40 naalden zit in dit kartonnen boekje met een mooi bloemenpatroon aan de binnenkant - en hond en kat aan de buitenkant. 20 naainaalden en 20 naalden met ronde punt elk voor borduurwerk of voor het bewerken van breiwerk; in verschillende diktes. 40 stalen naalden in een gevouwen kartonnen boekje. 14 x 9,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen