Gutenberg

Assortiment gummen

Gutenberg
Assortiment gummen
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Huishoudgum loper.

  Dit kwartet wordt gemakkelijk onderschat als het gebruik ervan beperkt blijft tot de toepassingsgebieden die erop gedrukt staan. Het is veel productiever om ermee te experimenteren. De leerreiniger kan worden gebruikt om krijtstrepen van geverfde muren te verwijderen en om versleten hout te reinigen. Bekraste schermen van mobiele telefoons kunnen mooi worden opgepoetst met de vloerreiniger. Beschadigde CD's waarvan de inhoud moet worden bewaard, kunnen voorzichtig worden behandeld met behangpapierreiniger, maar zonder garantie op succes. De verschillend schurende gommen zijn ook geschikt voor geschreven en bedrukt papier. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt op balpennen (Metal Cleaner), maar zelfs - heel verrassend - op de gevreesde "inktpennen", zolang het schrift niet in contact is gekomen met water (Leather Cleaner). Behangreiniger wordt aanbevolen tegen potlood op gevoelig papier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 74512

   Een nuttig kwartet: de lederen gum kan worden gebruikt om suède en gladde lederen of rubberen laarzen te reinigen, en de metalen gum kan worden gebruikt om hardnekkige vlekken uit metalen te verwijderen. U kunt muurkrabbels en etiketresten aanpakken met de behanggum. En de vloerwisser? Het kan worden gebruikt om de gevreesde "zwarte strepen" op parketvloeren te verwijderen. Op kunststofbasis; metalen gum op natuurrubberbasis. Elk 5 x 3 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen