Menu

Armband koeienhuid

Bruin
Nieuw
Armband koeienhuid
Bruin
  Bruin
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Sterk leer. Japanse sluiting

  Voor deze eenvoudige armband gebruikt Timeless een sterke plantaardig gelooide koeienhuid die gesneden is in een 4,8 mm dikke lederen band. Het ene uiteinde wordt dan met de hand in een lus geknoopt met zadelmakersdraad en aan het andere uiteinde wordt een koperen gesp bevestigd. Dankzij de speciale gebogen vorm, die doet denken aan een anker, vishaak of Maori-symbool, is de sluiting niet lomp maar nestelt hij zich tegen de dubbelgelaagde lederen band. De gesp komt uit een Japanse gieterij.

  Tijdloos (en) mooi. Gemaakt in Duitsland

  De jonge leerfabrikant Timeless uit Bonn heeft zich volledig toegelegd op de productie van lederwaren - uiteraard met de hand - die boven de trends en de tijd staan. Alleen absoluut hoogwaardige leersoorten die aan deze hoge eisen kunnen voldoen, worden verwerkt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204932

   Runderhuid (dikte 4,8 mm), plantaardig gelooid, herkomst Italië. Kleur Braun. Messing sluiting uit Japan. De armband is gemaakt in Duitsland. Geleverd in een stoffen zak.
   Binnenomtrek van de gesloten armband voor maat M: 18 cm maat L: 19 cm.
   De armband van koeienhuid mag niet te nat worden en moet dus voor het douchen of zwemmen worden verwijderd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu