Menu
Manufactum

Archiefdoos karton

Manufactum
Archiefdoos karton
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Omwille van de orde en het budget

  Deze opbergdoos, die verschillende doeleinden dient, is gesneden uit hetzelfde "hout" als onze goedkope maar uiterst robuuste koffers. Hij is gemaakt van karton, 1,2 mm dik, doorgeverfd en mat gelakt. Voor de stabiliteit zijn de open randen enkel en de hoeken dubbel versterkt met staalplaat. Dankzij het deksel en het gedeeltelijk scharnierende zijpaneel is de inhoud van de archiefdoos gemakkelijk te zien. En het is voorzien van een labelbaar handvat van vernikkeld plaatstaal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79452

   Een archiefdoos van klassiek Angelsaksisch ontwerp. Met deksel en een gedeeltelijk scharnierend zijpaneel. Gemaakt van zwart doorgeverfd karton, gelakt aan de buitenkant. Handvat, etikethouder en rand- en hoekstukken van vernikkeld plaatstaal. Hoogte 25 cm, breedte 13,5 cm, diepte 33,5 cm. Gewicht 560 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten