Menu
Falken

Archiefdoos hard karton

A4 - 4 cm
Nieuw
Falken
Archiefdoos hard karton
A4 - 4 cm
  € 6,99alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Voor archiveren, sorteren, opslaan

  Deze stevige archiefdozen met klinknagels zijn gemaakt van zwart doorgeverfd hardkarton (gramgewicht 1.200 g/m2) en zijn ecologisch, economisch en esthetisch aantrekkelijk - en geproduceerd in Brandenburg. Het reliëf op het deksel (vergelijkbaar met kralen in metalen platen) dient om de vorm te stabiliseren; uitsparingen aan de lange zijden maken het gemakkelijker om de doos te openen. De 4 en 10 centimeter hoge dozen met schuifdeksel zijn ontworpen voor A4- en A5-documenten en bieden ruimte aan ongeveer 400 of 1000 vellen (standaard printer)papier en vele andere voorwerpen die het bewaren waard zijn (foto's, tekeningen, brieven, ansichtkaarten en kaartjes, genealogische documenten en artefacten, kwitanties, andere kleine voorwerpen). De archiefdozen zijn ook ideaal als geschenkverpakking, omdat ze na overhandiging een tweede (veel langer) leven kunnen leiden als opbergdoos.

  Productinformatie

  Artikel nummer 212887

   Archiefdoos met schuifdeksel. Gemaakt van zwart stevig karton (1.200 g/m2, dikte 1,2 mm), geklonken. Stalen klinknagels. Plasticvrij; FSC® en Blauer Engel gecertificeerd. Gemaakt in Duitsland.
   Buitenafmetingen lengte 32 cm, breedte 24 cm, hoogte 4 cm. Gewicht ca. 350 g. Ordnerformaat DIN A4, capaciteit 500 stuks (vellen van 80 g). Kleur zwart.
   Buitenafmetingen lengte 32 cm, breedte 24 cm, hoogte 10 cm. Gewicht ongeveer 470 g. Opbergformaat DIN A4, capaciteit 1.250 vel (80 g-vellen). Kleur zwart.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen