Slack Mop Company

Amerikaanse wollen mop

Slack Mop Company
Amerikaanse wollen mop
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Afstoffen. Met wol

  Wolvezels binden stofdeeltjes uitstekend dankzij de lanoline die ze bevatten. De mop gemaakt in Vermont maakt gebruik van dit feit en reinigt tegels, laminaat en parket zeer grondig. Het ontwerp is even eenvoudig als effectief. De wollen mop, die bestaat uit verschillende gekleurde wollen draden, is met klittenband bevestigd aan een gebogen staaldraad. Stof wordt naar behoefte eenvoudig uit de wol geschud en na gebruik kan de mop in koud water met milde zeep worden uitgewassen en aan de lucht drogen. De fabrikant, een familiebedrijf van de vierde generatie, geeft aan dat de mop bij normaal huishoudelijk gebruik minimaal vijf jaar meegaat. Met uitzondering van de steelhouder en de klittenbandsluiting zijn alle onderdelen met de hand gemaakt. Je vindt ook de bijpassende steel in ons assortiment.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84621

   Voor tegels, laminaat en parket. Trimwol, houder staaldraad gegalvaniseerd, steelhouder plastic ¾-inch (19 mm). 45,5 × 28 cm. Gewicht 330 g. Geleverd zonder handvat.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen