Menu
Slack Mop Company

Amerikaanse wollen mop

Slack Mop Company
Amerikaanse wollen mop
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Afstoffen. Met wol.

  Wolvezels binden stofdeeltjes buitengewoon goed met de lanoline die ze bevatten. De in Vermont gemaakte mop profiteert hiervan en maakt tegels, laminaat en parket uiterst grondig schoon. De constructie is even eenvoudig als doeltreffend. De wollen mop, die gemaakt is van verschillend gekleurde wollen draden, is met een klittenbandsluiting aan een gebogen staaldraad bevestigd. Tussendoor wordt het stof gewoon uit de wol geschud; na gebruik kan de mop in koud water met milde zeep worden gewassen en aan de lucht drogen. Bij normaal huishoudelijk gebruik geeft de fabrikant, een familiebedrijf van de vierde generatie, de mop een levensduur van minimaal vijf jaar. Behalve de handgreephouder en de klittenbandsluiting zijn alle onderdelen met de hand gemaakt. U vindt ook de bijpassende handgreep in ons assortiment.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84621

   Voor tegels, laminaat en parket. Trimwol, houder staaldraad gegalvaniseerd, steelhouder plastic ¾-inch (19 mm). 45,5 × 28 cm. Gewicht 330 g. Geleverd zonder handvat.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen