Hefel Textil

All-Season deken Swiss Pine

155 × 220 cm
Hefel Textil
All-Season deken Swiss Pine
155 × 220 cm
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Perfect duo. Merinowol en Zwitserse grenen

  In dit dekbed is de vulling van temperatuurregulerende merinowol vermengd met zwitserse dennenvlokken in de vorm van korrels. De dennenschaafsels zijn zo fijn geschaafd dat je ze aan de buitenkant niet kunt voelen. De tijk van fijn katoensatijn is ook vezeldicht geweven en dus ondoordringbaar voor zowel de wolvezels als de spaanders. Merinowol heeft een hoog warmte-isolerend vermogen en zorgt voor een aangenaam droog slaapklimaat, omdat het veel vocht kan opnemen en een temperatuur-balancerend effect heeft. Hij kan dus het hele jaar door worden gebruikt. De wol heeft ook een soort zelfreinigende werking: door het restgehalte aan lanoline zijn de merinovezels vuilafstotend, en de schubben op hun oppervlak maken de vezels zo glad dat er bijna niets aan blijft plakken. De merinowol is afkomstig van gecontroleerde biologische veeteelt (kbT), de katoen voor de tijk van gecontroleerde biologische teelt (kbA).

  Met een wrange, aromatische dennengeur.

  De Zwitserse grove den (Pinus cembra), ook bekend als Zwitserse grove den, is een inheemse dennensoort in de Alpen. Hij groeit boven de boomgrens, op 1.500 tot 2.000 meter hoogte, en is daarom dienovereenkomstig winterhard en robuust. Het hout en de naalden van de grove den bevatten sterk ruikende essentiële oliën en harsen. Veel mensen vinden deze typische tart-aromatische Zwitserse dennengeur bijzonder aangenaam en rustgevend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203576

   Vulling: 100% scheerwol en Zwitserse pijnboomschilfers. Herkomst Frankrijk en Oostenrijk. Overtrek: 100% fijn katoensatijn. Herkomst Pakistan. Basisgewicht 128 g/m2, garengetal Nm 70/1. Gelieve de deken regelmatig te luchten, niet wasbaar. De deken is gemaakt in Oostenrijk.
   155 × 220 cm: vulling 1.220 g scheerwol en 300 g zwitserse pijnboomschilfers. Totaal vulgewicht 1.520 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen