Menu

Aardappelpot klei

Aardappelpot klei
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De pottenbakkerij in de Elzas produceert haar aardappelpot uitsluitend voor Manufactum in deze vorm en maat. Het voordeel: het bovenste en onderste deel hebben dezelfde inhoud, zodat de pan kan worden gedraaid en de inhoud gelijkmatig kan worden gekookt.

  Kleipot uit de Elzas

  Klei absorbeert de hitte van de oven gelijkmatig en geeft deze zachtjes door aan het te bakken voedsel. Bereid in zo'n aardappelpot smaken de aardappelen alsof ze rechtstreeks van het kampvuur komen. De kleipot wordt korte tijd in water gezet tot de klei volledig is doorweekt; gevuld met ongeschilde aardappelen wordt de aardappelpot klei vervolgens in de koude oven geplaatst, en na ongeveer 45 minuten koken in de tot 200 °C verwarmde oven heb je zeer smakelijke aardappelen.

  Adventspoken: geurige gebakken appels

  Ze spoken elke advent door het hoofd: gebakken appels. In een licht beboterde aardappelkleipot worden ze "net als toen". Snijd het klokhuis eruit en stop er een gebakken appelvulling in. Dan drijft het heerlijke aroma al snel door de kamer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71656

   Aardappelpot van klei met deksel. Lengte 36 cm, hoogte 16,5 cm, Ø 24 cm. Gewicht ongeveer 2,8 kg. Niet vaatwasmachinebestendig.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten