OLW Diakoniewerk Oberlausitz

Aardappelhorde Pine

OLW Diakoniewerk Oberlausitz
Aardappelhorde Pine
  € 189,00
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gaat langer mee dan één winter. Nette aardappelopslagplaats

  Er zijn goedkopere (en degelijk gebouwde) en duurdere (en niet noodzakelijkerwijs functioneel betere) aardappelrekken dan dit eenvoudige maar netjes en duurzaam gebouwde exemplaar: De grenen latten (15 mm dik) zijn niet ruw gelaten maar glad geschaafd; nette roestvrijstalen schroeven zorgen voor samenhang. De bodem en lade zijn schuin opgehangen zodat de aardappelen er gemakkelijk uit kunnen worden gehaald.

  Productinformatie

  Artikel nummer 72177

   Voor ongeveer 50 kg aardappelen. Geschaafd grenenhout, onbehandeld. Roestvrij stalen schroeven. Gemaakt in Oberlausitz. Hoogte 81 cm, breedte 45 cm, diepte 68 cm. Gewicht 8,6 kg. De horde wordt gedemonteerd geleverd, montage-instructies zijn bijgevoegd.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen