Menu

A. E. Umbrella Bag

Klein
A. E. Umbrella Bag
Klein
  € 429,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een metgezel. Non scolae, sed vitae.

  Deze handgemaakte schoudertas is gemodelleerd naar de klassieke schooltas - maar zijn levensduur zal waarschijnlijk veel langer duren dan de i-male tijd, het schoolbal en de professorhoed. Het is gemaakt om lang mee te gaan, tot in het kleinste detail. De handgesneden, stevige koeienhuid - 3 mm dik - is genaaid met een zadelmakerssteek. De draad, die al zeer sterk is, wordt bedekt met bijenwas zodat hij zich nog beter met het leer verbindt. Een ritsvak is geïntegreerd in de lederen fladderwand die het binnenvak verdeelt. Andere vakken bieden ruimte voor kleine voorwerpen. En de stevigheid van de messing sluitingen onder de riemen blijkt uit de "klik" waarmee ze dichtklappen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69933

   Runderhuid (dikte 3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Ongevoerd. Verstelbare lederen riem, te bevestigen aan twee messing oogjes op de rug, breedte 4 cm, lengte 1,16-1,45 m. Gegoten messing drukknopen. Messing gespen en D-ringen, plastic rits. Gemaakt in Duitsland. Kleur Braun.
   Voor documenten tot 23 × 27,5 cm. Verdeeld binnenvak, een ritsvak, een steekzak. Breedte 30,5 cm, hoogte 30 cm, diepte 7 cm. Gewicht 1,45 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu