Menu

9-vaks map karton

Bruin
9-vaks map karton
Bruin
€ 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Waaierbestand: Maak een bestelling zonder losse vellen.

Deze map kan u helpen om de papiervloed - bijvoorbeeld tijdens een werkweek - onder controle te houden. Het biedt een "invoercompartiment", vervolgens zeven compartimenten (voor elke dag van de week) en tenslotte een losbladig bakje dat met drie kleppen kan worden vastgezet (en dat in het kader van de werkmethoden als een uitstelcompartiment kan worden beschouwd, bijvoorbeeld als het alle onafgewerkte taken van de afgelopen week zou bevatten). Aan de binnenkant van de voorkaft zit een vakje voor (anders) losse, kleinere stukjes papier.

Productinformatie

Artikel nummer 27291

Waaiervormig hoekdossier, geniet en met elastiek. Geschikt voor formaten tot DIN A4. 8 tabbladen met registerlades en visuele perforatie.
Perskarton (390 g/m2). Manilla karton aan de binnenkant (250 g/m²).
34 × 24,5 cm. Gewicht 260 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu