Menu

9-vaks map karton

Bruin
9-vaks map karton
Bruin
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Waaierbestand: Bestel zonder losse vellen.

  Deze map kan u helpen de papierstroom - bijvoorbeeld tijdens een werkweek - onder controle te houden. Het heeft een "invoervak", vervolgens zeven vakken (voor elke dag van de week) en tenslotte een losbladig bakje dat met drie flappen kan worden vastgezet (en dat in het kader van werkmethoden als uitstelvak kan worden beschouwd, bijvoorbeeld als het alle onafgemaakte taken van de afgelopen week zou bevatten). Aan de binnenkant van het voorplat zit een vakje voor (anders) losse, kleinere stukjes papier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27291

   Waaiervormige hoekmap, geniet en met elastiek. Geschikt voor formaten tot DIN A4. 8 tabbladen met tabbladen en ponsgaten. 390 g/m² spaanplaat. Manilla karton binnenin (250 g/m²). 34 × 24,5 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu