Menu

20-onderwerpen map karton

Bruin
Exclusief
20-onderwerpen map karton
Bruin
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Losse blaadjes. Voor een tijdje. Bestelling - permanent

Deze waaiervormige map is een beproefd middel om de papiervloed in te dammen. Het heeft 20 compartimenten met een duimindex die kan worden gelabeld of opgeplakt, en een gleuf aan de binnenkant van de achteromslag voor losse vellen papier.
De waaiermap is in Duitsland gemaakt van beproefde materialen - perskarton (390 g/m2) en Manilla karton (250 g/m2) aan de binnenkant - en heeft een rubberen band om alles bij elkaar te houden tijdens het vervoer.

Productinformatie

Artikel nummer 27294

Waaiervormig hoekdossier, geniet en met elastiek. Geschikt voor formaten tot DIN A4. 20 tabbladen met registerlades en visuele perforatie. Perskarton (390 g/m2). Manilla karton aan de binnenkant (250 g/m²).
34,5 × 25 cm. Gewicht 470 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu